A Herczeg Ügyvédi Iroda 2003. évben alakult. Az irodavezető ügyvéd dr. Herczeg Emese munkáját szakértő munkatársak, ügyvédjelölt és irodavezető asszisztens segítik.

Az igényesen kialakított, a legkorszerűbb számítógép-hálózattal és telekommunikációs eszközökkel felszerelt iroda egy közel száz éves műemlék jellegű épületben található Kecskemét belvárosában.

Tevékenységünk alapkövetelménye a szakmai igényesség, az ismeretek folyamatos bővítése, a megbízhatóság és az etikus magatartás, melyek révén igyekszünk elnyerni ügyfeleink bizalmát.

Szolgáltatásait az iroda magyar és angol nyelven nyújtja, tekintettel arra, valamennyi munkatárs tárgyalóképes szinten ismeri és alkalmazza az angol jogi nyelvet.
A más európai irodákkal kiépített, jól működő kapcsolatrendszernek köszönhetően az iroda képes magas színvonalú jogi szolgáltatást nyújtani magyar és külföldi ügyfeleknek egyaránt.

Az Iroda célja minden esetben a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kiépítése - tartós vagy eseti megbízás alapján - az ügyek gyakorlatias, kliensközpontú megközelítése, azok költségtakarékos és hatékony megoldása magas szakmai színvonalon.